Over In de voetsporenvan Arnout Hauben

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 10 dec
    inOverijse

    In de voetsporenvan Arnout Hauben

    Dwars door de lage landen. Televisiemaker Arnout Hauben neemt zijn publiek mee dwars door zijn geliefde Lage Landen. Via filmmateriaal st...
Toon alle activiteiten
10 dec
Overijse - CC Den Blank

In de voetsporenvan Arnout Hauben

Dwars door de lage landen. Televisiemaker Arnout Hauben neemt zijn publiek mee dwars door zijn geliefde Lage Landen. Via filmmateriaal stappen we in zijn voetsporen langs trage wegen, door prachtige natuurparken, idyllische dorpen en historische steden en worden we meegenomen in de verhalen die hij aan mensen op zijn tocht weet te ontlokken.

dinsdag 10 december 2024 van 20:30 uur tot 22:00 uur

Wie wil er niet mee op tocht in de voetsporen van de jongensachtige Arnout Hauben en zoals hij met rugzak de wereld in trekken, kennismaken met mooie en interessante routes, historische gebeurtenissen, lieflijke dorpen en ongekende steden? Met zijn ontwapenende stijl slaagt hij er bovendien in bij al dan niet toevallige passanten op zijn tocht persoonlijke verhalen naar boven te brengen.

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Davidsfondsleden betalen 10€ en leden van DF Huldenberg schrijven het bedrag voor 30 november 2024 over op rekening van DF Huldenberg BE87 7343 7025 7594. Niet-leden bestellen hun kaarten via CC Den Blank en betalen 15€.

Labels: Mens & MaatschappijLezing1 sessieRolstoeltoegankelijkCultuurregio Oost-Brabant