Over Bart Moeyaert met Esmé Bos en Bart Voet op Gedichtendag

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

25 jan

Bart Moeyaert met Esmé Bos en Bart Voet op Gedichtendag

Poëzie-avond

Bart Moeyaert komt op Gedichtendag - 25 januari 2024 - naar de Huldenbergse Cultuurzaal den Elzas samen met het muzikaal duo Esmé Bos en Bart Voet

donderdag 25 januari 2024 van 20:00 uur tot 22:00 uur

Bart Moeyaert werd de voorbije jaren met zowat alle literaire prijzen in binnen- en buitenland gelauwerd: van Gouden Uil tot de zogenaamde 'Nobelprijs' voor jeugdliteratuur, de internationale Astrid Lindgren Memorial Award. Vandaag staat hij op de longlist voor de internationale Hans Christian Andersen Award 2024 én op de affiche van gedichtendag Huldenberg 2024! Samen met zielsverwanten zoals de zangeres Esmé Bos en haar partner/muzikant Bart Voet vertelt hij het verhaal van zijn Leven & Werk aan de hand van zijn gedichten. De avond wordt georganiseerd door de Huldenbergse Cultuurdienst, de Cultuurraad, het Davidsfonds, Cultuursmakers en de Bibliotheek. 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 10,00
Standaard € 10,00

Tickets via www.huldenberg.be/gedichtendag

Labels: TaalLiteratuurRolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitCultuurregio Oost-Brabant